Om mig

migHej. Jeg hedder Kamilla og er i skrivende stund 37 år. Jeg bor i Rødovre sammen med min kæreste og 2 bonus børn på 14 og 17 år.

Jeg elsker at rejse og gør det gerne 2-3 gange om året og helst med mit kamera. Kameraet er min terapi 😉 Der kan jeg fordybe mig og se verden på en anden måde, end jeg ellers ser den, et skridt tilbage, observerende. Det er ret smukt! Jeg kører motorcykel når muligheden opstår og har gjort det i mange år. Friheden er fantastisk på sådan en.

Mine kerneværdier er: Taknemmelighed, ydmyghed, frihed, retfærdighed og troen på at alle kan noget og er værdifulde præcis som de er!

Jeg er direkte og ærlig og forventer du er det samme, den anden vej. Vi bliver ikke bedre til at være i relationer, hvis vi skal pakke ting ind og pakke os selv væk, for at gøre andre glade. Det giver tryghed når man ved, at den man er sammen med, tør stå ved sig selv og tør tage imod konstruktiv kritik, uden at blive såret, men istedet bruger den kritik til at blive en bedre version af sig selv. Jeg har et kæmpe hjerte og mange følelser, så jeg er af natur, inkluderende og hjertelig. Lidt Yin og Yang får man vist 😉

Udover psykoterapeut titlen som jeg har erhvervet hos ID Academy i 2016, er jeg fotograf i eget firma, uddannet instruktør i Psykisk Førstehjælp ved Psykiatri Fonden, ansat i socialpsykiatrien og har som regel altid en masse små eller store projeker i gang, ved siden af. Det har jeg fordi, jeg får mange ideer og elsker at prøve nogle af dem af og lære derigennem. Som en klog mand engang sagde “Jeg fejlede ikke, jeg fandt bare 1001 måder hvorpå, det ikke kunne lade sig gøre!”. Det betyder også at jeg jævnligt deltager i kurser, foredrag og efteruddannelser, så jeg holder mig opdateret.

Fagligt benytter jeg den retning der giver mening, til den enkelte. Hvis kognitiv terapi giver mening for en, kan det være den narrative tilgang eller kreative, der skal bruges til andre. For en helt tredje, kan det være den kropslige eller sanselig orienteret tilgang, der giver mest mening. Det undersøger vi sammen. En ting går dog igennem min terapeut praksis – jeg arbejder fra hjertet med nærvær og humor!

Jeg har arbejdet med psykisk sårbare unge i en miljøteraeutisk ramme med kognitiv adfærdsterapi som metode, voksne psykisk sårbare med dobbeltdiagnoser og misbrug med forskellige metoder f.eks. MI (motiverende samtale), Kognitiv adfærdsterapi og narrativ tilgang.

Det er vigtigt for mig at fagligheden er i top og at det ikke altid behøver være tungt, selvom det føles sådan. Det betyder at vi arbejder seriøst, men at der er plads til grin og plads til at trække vejret, indimellem det der gør ondt eller er svært. Jeg arbejder både med forskellige metoder, men også intuitivt ud fra et “levet liv” og en skarp evne til at mærke dig og hvad der sker i rummet. Det betyder at jeg tager fat i det jeg mærker og bringer det ind i rummet, således det usagte får plads. Min store inspiration til at arbejde på denne måde er fra forfatteren og professor Irvin D Yalom.

Husk at du altid er velkommen til at ringe eller skrive, ved spørgsmål, det koster ikke noget 😉

 

CV:

jeg deltager i relevante tema aftener, foredrag og andre faglige arrangementer, hvor jeg kan få opdateret min viden og dygtig gøre mig. Jeg modtager derudover supervision både i social psykiatrien og i eget firma, når jeg har klienter eller gruppeforløb.

2018 – kursus i Meta kognitiv terapi for børn med angst v/metaminds.dk og opfølgnings kursus i Meta kognitiv terapi for børn med OCD.

2018- Cool Kids supervisor v/Helle Fonager

2017- MI motiverende samtale v/psykolog Tacha Reinhold Hviid

2017- VISO rådgivnings forløb, hoarding disorder, samler mani, gennem Gladsaxe kommune

2011- 2016- certificeret psykoterapeut fra ID Academy

2015- Instruktør i psykisk førstehjælp v/psykiatrifonden

2000-2003: Pædagogisk assistent og social og sundhedsuddannelsen.

 

Frivilligt arbejde:

Formand og stifter,  Foreningen trivsel- nuværende

Næstformand i Bedre Psykiatri i kbh- 1 år.

Mødrehjælpen 6 mdr

100% til børnene – 1 måned fuldtid

Tanzania, frivillig på NGO skole. Underviser og omsorgsgiver- 3 mdr total i Tanzania med to forskellige arbejdspladser.

Vig festival, som fotograf og teamchef – 3 år.