Om mig

Hej. Jeg hedder Kamilla og jeg er 42 år. Jeg bor sammen med min datter i Rødovre.

Jeg har arbejdet ca 10 år i socialpsykiatrien, 10 år inden for det pædagogiske område og så har jeg været fotograf i 6 år i eget firma og psykoterapeut for børn og unge i 5 år ca, også i eget firma.

Jeg tager stadig kameraet frem indimellem, bare fordi jeg synes det er sjovt og så er det lidt mindfult for mig, at nørde foto.

Jeg har kørt motorcykel i mange år og selvom der ikke står en fast mc på matriklen, får jeg stadig kørt en lille smule. Det er den ultimative frihed og faktisk også ret mindfult for mig.

Som du nok kan fornemme, så er jeg en stolt nørd. Jeg elsker at nørde, både psykologi og det kreative. Jeg håber I vil nørde sammen med mig, for på den måde at få mere fokus på samlermani problematikker og de mennesker der har dem.

CV:

2021- DIplom i pædagogisk psykologi på UCC Carlsberg campus

2018 – kursus i Meta kognitiv terapi for børn med angst v/metaminds.dk og opfølgnings kursus i Meta kognitiv terapi for børn med OCD.

2018- Cool Kids supervisor v/Helle Fonager

2017- MI motiverende samtale v/psykolog Tacha Reinhold Hviid

2017- VISO rådgivnings forløb, hoarding disorder, samler mani, gennem Gladsaxe kommune.

2016- certificeret psykoterapeut fra ID Academy

2015- Instruktør i psykisk førstehjælp v/psykiatrifonden

2000-2003: Pædagogisk assistent og social og sundhedsuddannelsen.

Jeg har derudover arbejdet en del som frivillig i bl.a Mødrehjælpen, Reden kbh, Bedre psykiatri og som stifter og formand er min egen forening Trivsel, der tilbød gratis gruppesamtaler til børn og unge. Og så har jeg, tilbage i 2008 lavet en kalender med mænd og motorcykler, med det formål at støtte foreningen for børn med cancer. Her fik jeg rejst 80.000,- til foreningen.