Om mig

Hej. Jeg hedder Kamilla og er i skrivende stund 38 år. Jeg bor i Rødovre sammen med min kæreste.

Jeg elsker at rejse og gør det gerne 2-3 gange om året og helst med mit kamera. Kameraet er min terapi 😉 Der kan jeg fordybe mig og se verden på en anden måde, end jeg ellers ser den, et skridt tilbage, observerende. Det er ret smukt! Jeg kører motorcykel når muligheden opstår og har gjort det i mange år. Friheden er fantastisk på sådan en.

Mine kerneværdier er: Taknemmelighed, ydmyghed, frihed, retfærdighed og troen på at alle kan noget og er værdifulde præcis som de er!

Jeg er direkte og ærlig og forventer du er det samme, den anden vej. Vi bliver ikke bedre til at være i relationer, hvis vi skal pakke ting ind og pakke os selv væk, for at gøre andre glade. Det giver tryghed når man ved, at den man er sammen med, tør stå ved sig selv og tør tage imod konstruktiv kritik, uden at blive såret, men istedet bruger den kritik til at blive en bedre version af sig selv. Jeg har et kæmpe hjerte og mange følelser, så jeg er af natur, inkluderende og hjertelig. Lidt Yin og Yang får man vist 😉

Fagligt benytter jeg den retning der giver mening, til den enkelte. Hvis kognitiv terapi eller Meta kognitiv terapi giver mening for en, kan det være den narrative tilgang eller kreative, der skal bruges til andre. For en helt tredje, kan det være den kropslige eller sanselig orienteret tilgang, der giver mest mening. Det undersøger vi sammen. En ting går dog igennem min terapeut praksis – jeg arbejder fra hjertet med nærvær og humor!

Jeg har arbejdet med psykisk sårbare unge i en miljøteraeutisk ramme med kognitiv adfærdsterapi som metode, voksne psykisk sårbare med dobbeltdiagnoser og misbrug med forskellige metoder f.eks. MI (motiverende samtale), Kognitiv adfærdsterapi og narrativ tilgang. Samt indsamlet en god portion viden om samlermani/hoarding disorder, som jeg deler ud af til faggrupper.

Det er vigtigt for mig at fagligheden er i top og at det ikke altid behøver være tungt, selvom det føles sådan. Det betyder at vi arbejder seriøst, men at der er plads til grin og plads til at trække vejret, indimellem det der gør ondt eller er svært. Jeg arbejder både med forskellige metoder, men også intuitivt ud fra et “levet liv” og en skarp evne til at mærke dig og hvad der sker i rummet. Det betyder at jeg tager fat i det jeg mærker og bringer det ind i rummet, således det usagte får plads. Min store inspiration til at arbejde på denne måde er fra forfatteren og professor Irvin D Yalom.

Husk at du altid er velkommen til at ringe eller skrive, ved spørgsmål, det koster ikke noget 😉

 

CV:

jeg deltager i relevante tema aftener, foredrag og andre faglige arrangementer, hvor jeg kan få opdateret min viden og dygtig gøre mig. Jeg modtager derudover supervision både i social psykiatrien og i eget firma, når jeg har klienter eller gruppeforløb.

2019- Pt læser jeg en diplom i pædagogisk psykologi på UCC Carlsberg campus

2018 – kursus i Meta kognitiv terapi for børn med angst v/metaminds.dk og opfølgnings kursus i Meta kognitiv terapi for børn med OCD.

2018- Cool Kids supervisor v/Helle Fonager

2017- MI motiverende samtale v/psykolog Tacha Reinhold Hviid

2017- VISO rådgivnings forløb, hoarding disorder, samler mani, gennem Gladsaxe kommune. Efterfølgende lavede jeg et mini kursus til en anden faggruppe og en pjece om emnet.

2011- 2016- certificeret psykoterapeut fra ID Academy

2015- Instruktør i psykisk førstehjælp v/psykiatrifonden

2000-2003: Pædagogisk assistent og social og sundhedsuddannelsen.

 

Frivilligt arbejde:

Formand og stifter,  Foreningen trivsel- nuværende

Næstformand i Bedre Psykiatri i kbh- 1 år.

Mødrehjælpen 6 mdr

100% til børnene – 1 måned fuldtid

Tanzania, frivillig på NGO skole. Underviser og omsorgsgiver- 3 mdr total i Tanzania med to forskellige arbejdspladser.

Vig festival, som fotograf og teamchef – 3 år.