Cool Kids angst forløb

Du har måske hørt om Cool kids angst forløb eller Cool kids chilled forløb og vil gerne vide mere, så for lige at starte med det konkrete: Cool kids forløb hos mig, er for børn ml. 9-13 år ca. og Cool kids chilled forløb er for teenagere/unge ml. 14-18 år og kan også bruges til de ældste teenagere/unge.  Det er alders opdelt, så der ikke er for stor alders spredning.

OBS Der er ventelister du kan skrive dig på, hvis der ikke lige kører et forløb for børn på dit barns alder. Når der er 6 tilmeldte, starter jeg nye forløb op. 

Det forløb der starter 18/8 er som udgangspunkt for 10-12 årige, men skulle efterspørgslen for den aldersgruppe ikke være så stor og de 13-16 årige større, kan det sagtens ændres. Der skal bare være min. 6 tilmeldte. 

Et cool kids eller Cool kids chilled forløb, er et forløb for hele familien. Det betyder at I sammen skal arbejde med de metoder I får på forløbet. Der er ingen krav om at I skal kunne det hele efter 10 uger, det er en process, husk det <3 I får hæfte med hjem, så det bliver mere konkret at øve sig på de metoder I lærer. Forældre og barn, får begge hæfter. Forældre er med på 2 moduler (dvs 2 lørdage a 2 timer). Det ene er hvor I sammen med jeres barn, lærer lidt om hvad angst egentlig er, hvilket er et rigtig godt udgangspunkt for at lære at takle sin angst. I skal helst kunne sætte 30-60 min af hver uge, til at gennemgå det vi lærer. I kan med fordel gøre det før f.eks. X faktor eller lign og så bruge tv og hygge, som belønning efterfølgende.

Der er flere og flere børn der får angst og det er mit håb og ønske, at jeg kan være med til at få sat lys på lige netop jeres problemer, inden der vokser sig alt for store. Både for jeres børn, men også for jer som forældre og familie.

Og husk lige hvordan man spiser en elefant…- en bid ad gangen 😉 Det hele skal nok løse sig, på den ene eller anden måde! “If nothing goes right,- go left”. Jeg kunne blive ved med alle de her små citater. -men det jeg bare gerne vil sige er, at jeg er den der hjælper med at holde håbet, den der løfter stemningen når der trænger og den der er nysgerrig sammen med jer og jeres børn. Nysgerrig på den der angst og hvad den banker på for <3

Den personlige del: Som terapeut og menneske tror jeg på, at jo mere jeg kan dele, som andre kan spejle sig i, jo mere plads bliver der til, at dem jeg arbejder med, kan være sig selv. Derfor er jeg meget åben omkring min angst, som stadig dukker op indimellem. Min angst er blevet en ret god ven nu og jeg håber at din angst og dig også kan blive gode venner. Der sker nemlig det med angst, ligesom med mange andre svære følelser- Når man lærer at forstå dem og accepterer at de er her, så fylder de lige pludselig ikke så meget.

Links til mere viden om angst og cool kids: 

www.angstforeningen.dk

https://www.mq.edu.au/about/campus-services-and-facilities/hospital-and-clinics/centre-for-emotional-health-clinic/programs-for-children-and-teenagers

Taget fra Cool-kids.dk: Forskningsresultater viser at op mod 80 % af alle børn og unge med forskellige angstlidelser, som gennemfører et Cool Kids forløb, har signifikant god gavn af forløbet. Forskningsresultaterne er baseret 10 sessioners gruppeforløb. Børnene har mindre fravær fra skolen, klarer sig bedre fagligt og socialt og deltager i flere fritidsaktiviteter. Undersøgelserne viser også at barnets egen oplevelse af angst og bekymring falder betydeligt og at familiens samlede stress niveau reduceres.