Udtalelser fra tidligere klienter eller forældre til børn i terapi

MALOU 10 ÅR

(Mor skriver) Malou 10 år siger: At hun er blevet mere glad og positiv, tror mere på sig selv, at man ikke skal blive sur på sig selv, hvis man kommer til at gøre det der gør mig ked af det og at man ikke skal bekymre sig meget, kamilla er en go og betænksom person, og hum hjælper alle med deres problemer .

Mor til Malou: Jeg vil sige at jeg har fået et barn, som er blevet gladere og mere positiv, dit sted har været et sted hvor Malou har følt sig afslappet og forstået. ift hendes uvane, er hun er blevet mere rolig ift. Ikke at bebrejde sig selv når hun kom til det. Og hendes selvtillid og selvværd er blevet meget bedre ligesom jeg har kunnet mærke at Malou acceptere sig selv og den hun er, på en anden måde end jeg har set før .Og forløbet har også givet Malou en god vane, nemlig mindfulness og meditation som hun selv tager initiativ til, når hun har brug for det


IDA 7 ÅR

Min mand og jeg henvendte os til Kamilla efter at have fået afslag fra PPR.

Vores datter på 8 år har altid haft det svært med dyr, og har gjort alt for at undgå dem i sin hverdag. Når Ida skulle have legeaftalte med veninder måtte vi som forældre spørge om der var dyr i hjemme og i så fald om de kunne lukkes ind i et andet rum. Ida har altid været ked af hendes angst over for dyr, og hun har haft et ønske om at komme af med det.

I maj måned fortalte Ida´s moster at de skulle have hund, hvilket gjorde at Ida udtalte at hun aldrig skulle se sin moster mere. Dette fik os til at undersøge hvilke muligheder der var for hjælp. Jeg fandt Kamilla gennem Facebook og sendte hende en mail om hun kunne hjælpe.

Ida havde meget modstand på at skulle afsted, men indvilligede i at give det et forsøg. Allerede fra første besøg, oplevede jeg en pige som troede på, at Kamilla kunne være den person som kunne give hende nogle strategier. Kamilla er nærværende og formår at tale i et sprog som børn kan forstå.

Efter bare 5 gange hos Kamilla havde Ida rykket sig helt enormt.

Fra at være i et rum hvor sad og skreg og hyperventilerede hvis der var en hund tilstede. Til nu, hvor Ida kan sidde med hendes mosters hund i armene.

Ida fortæller selv, at før kunne hun have ondt i maven, bare ved tanken om hunde. Nu acceptere hun de kan være der og det skal nok gå. Hun er stolt af sig selv over at hun kunne give slip på de bekymringer hun havde.

Kamilla er super kompetent, hun formår at se barnet. Man mærker straks den varme Kamilla besidder så snart man træder ind i rummet.

Tak Kamilla <3