Støttekontakt ordning, Terapeutisk mentorforløb for unge

Jeg tilbyder terapeutiske mentor forløb til unge, som støttekontakt person. Jeg har arbejdet som støttekontakt i flere år både i ungdoms og voksen socialpsykiatrien.

Efter en børnfaglig undersøgelse, tildeling af §52 og handlingsplan, kommer jeg på som ekstern konsulent. Jeg kan også udarbejde handlingsplanen sammen med kommunen, den unge og evt en intern psykolog hos kommunen.

Forløb kan f.eks handle om at starte på en uddannelse, komme tilbage i trivsel hjemme eller i skolen, håndtere sin angst, misbrugsproblematikker, selvskade/selvmordstanker, mestring af psykiske lidelser/personlighedsforstyrrelser og støtte i krise og sorg. Der er ofte en kombination af flere ting, som kan gøre det virker uoverskueligt og det er derfor det er en god ide, men en fast støtteperson.

HVEM ER JEG: Du kan forvente en voksen der er tydelig, både verbalt og nonverbalt. En voksen der bruger sig selv i relationer og som værdsætter gensidig ærlighed, en med et roligt væsen der giver tryghed og hvis spidskompetencer er en faglig og personlig integritet og evnen til at danne trygge og tillidsfulde relationer. Jeg har en skarp evne til at balancere imellem støtte og kravsætning, fordi jeg tror på, at man lære at mestre sine udfordringer bedst, ved at udfordre dem.- selvfølgelig med en tryg hånd i ryggen.

TIL DEN UNGE: Det er dig som ung, der skal gøre alt det hårde arbejde og du må gerne synes jeg er irriterende og streng, så længe vi kan tale om det og vi kan komme videre derfra (det er det man lærer af). Jeg er her for at støtte dig og hjælpe dig, så du kan komme videre i livet, hvor end det måtte være. Det er dine drømme og dine mål vi arbejder hen imod, der hvor du er motiveret. Reach for the moon, even if you miss, you´ll land among the stars <3 Det kan godt være du har fået af vide at dine drømme er urealistiske, men skal vi ikke lade det komme an på en prøve?

TIL KOMMUNEN: Prisen kører efter kommunens takster og afregnes i puljetimer over 6 mdr. Puljetimer fordeles på ATA tid, dokumentation, kørsel og tværfagligt samarbejde (herunder opfølgningsmøder). Jeg tilrettelægger selv min tid med den unge og fører dokumentation over brugt tid.