Foredrag og kurser

Står I med en problemstilling der omhandler samlermani problematikker, så kan jeg bookes til både et kortere foredrag om emnet eller en hel kursusdag.

Foredrag tager typisk 2-3 timer men kan gøres kortere, hvis tiden er knap. Her får I viden om nyeste forskning om emnet og en indsigt i kompleksiteten i diagnosen. I kan herefter omsætte jeres nye viden til nye handlemuligheder i jeres organisation.

Eller, I kan blive inspireret til at dykke endnu mere ned i emnet og bruge en del dag på at nørde sammen med mig.

En hel kursus dag er fra 9.00-15.00 og her vil foredraget være første del. Efter frokost går vi i gang med gruppearbejde og laver nogle konkrete øvelser, med henblik på at få nogle praksisnær handlemuligheder i samarbejde med jeres borgere.

Har I allerede hørt foredraget, tilrettelægger jeg kursusdagen herefter. Her bliver der mere tid til at nørde sammen og på den måde få en dybere forståelse for de mennesker I skal støtte og samtidig få konkret praksisnær værktøjer.

Behandlingsmetoder. 

Lige nu er der, så vidt jeg ved, kun fokus på kognitiv adfærdsterapi og evt medicinsk behandling. Men i USA hvor de er 10 år forud, findes der en behandlingsmetode der har påvist 25% større chance for recovery. Metoden er oprindeligt lavet til + 60 år med samlermani, men kan benyttes af alle aldre og kan trænes sammen med fx socialpædagogisk personale.
Denne metode får I med når I booker mig. Den er oversat til dansk og I får en manual med til hver afdeling. Metoden bruges i USA og er blevet udbredt til Canada også. Jeg arbejder på at få metoden udbredt i Danmark.