Foredrag og kurser

Står I med en problemstilling der omhandler samlermani problematikker, så kan jeg bookes til både et kortere foredrag om emnet eller en hel kursusdag.

Foredrag tager typisk 2-3 timer men kan gøres kortere, hvis tiden er knap. Her får I viden om nyeste forskning om emnet og en indsigt i kompleksiteten i diagnosen. I kan herefter omsætte jeres nye viden til nye handlemuligheder i jeres organisation.

Eller, I kan blive inspireret til at dykke endnu mere ned i emnet og bruge en del dag på at nørde sammen med mig.

En hel kursus dag er fra 9.00-15.00 og her vil foredraget være første del. Efter frokost går vi i gang med gruppearbejde og laver nogle konkrete øvelser, med henblik på at få nogle praksisnær handlemuligheder i samarbejde med jeres borgere.

Har I allerede hørt foredraget, tilrettelægger jeg kursusdagen herefter. Her bliver der mere tid til at nørde sammen og på den måde få en dybere forståelse for de mennesker I skal støtte og samtidig få konkret praksisnær værktøjer.

Behandlingsmetoder. 

Lige nu er der, så vidt jeg ved, kun fokus på kognitiv adfærdsterapi og evt medicinsk behandling. Men i USA hvor de er 10 år forud, findes der en behandlingsmetode der har påvist 38% større chance for recovery mod 25% ved tidligere behandling. Metoden er oprindeligt lavet til + 60 år med samlermani, men kan benyttes af alle aldre og kan trænes sammen med fx socialpædagogisk personale.
Denne metode er jeg ved at få oversat til Dansk og kan bestilles sammen med en hele undervisningsdage.