Børne/unge samtaler

Har du et barn mellem 9-18 år, eller kender du til et barn i den alder, der kunne have brug for et trygt rum, til at læsse af, i?

-Et sted hvor der var plads til alle tanker, følelser og spørgsmål!

-Et sted, hvor der samtidig var plads til kreativitet, hvis ord bliver for svært!

-Et sted hvor den voksne holder rummet åbent og frit, for egne fortolkninger og lader barnet/ den unge, udforske det der er svært, med en rolig og sikker hånd i ryggen!

-Et rum, hvor mor og far eller anden med forældre myndighed, bliver involveret på præmisser, vi, barnet/den unge, og jeg sammen sætter, for at skabe mest tryghed.

Mor og far er altid med på sidelinjen, men for at skabe et tillidsfuldt rum, skal det aftales med den barnet/den unge, hvad der må siges videre fra samtalerne. Skulle der dukke noget op i samtalerne, der er need-to-know ift. underretningspligt eller barnets/den unges tarv, vil dette altid blive delt.

 

Jeg kan tilbyde sådan et rum til børn og unge. – Men det kræver at du som forældre eller forældremyndigheds person, samtidig er åben for at kigge indad og arbejde med sig selv, sammen med dit barn/ den unge. Det er en fælles rejse og en fantastisk mulighed for at komme tættere på barnet/den unge.

 

Rent fagligt har jeg en bred værkstøjskasse, som bliver tilpasset til den enkelte unge. Hvor Kognitiv terapi giver mening for en ung, giver det måske mere mening at tegne, arbejde med drømme eller arbejde med den narrative tilgang. Ofte bruger jeg en blanding, for at få både krop, sind og hjerte med, som en helhedsorienteret terapi.

Jeg laver også sorg forløb, angst forløb og forløb til børn som pårørende til psykisk eller fysisk sygdom. Gruppe forløb tilbydes ved nok tilmeldte.